2015. november 28., szombat

Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók - Stefan naplója trilógia


1. A kezdetek

Szerelmi háromszög, mely átível egy örökkévalóságon. 1864-ben járunk, tombol a polgárháború. A tizenhét éves Stefan azonban egyedül vívja a maga harcát. Kénytelen eljegyezni egy lányt, akit nem szeret; titokzatos, fiatal vendégük azonban rögtön felkelti érdeklődését. Katherine, fényes fürtjeivel és huncut barna szemével, gyönyörű és csábító és egyúttal sötét titkot rejteget: vámpír.
E könyv, mely az L. J. Smith regényeiből készült népszerű televíziós sorozaton alapul, felfedi, mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között; és hogyan vette kezdetét a Vámpírnaplók középpontjában álló szerelmi háromszög.



2. Vérszomj

Új kezdet…

Stefan és Damon Salvatore immár vámpírok, és meg kell birkózniuk az átalakulás következményeivel. Szülővárosukból, Mystic Fallsból, ahol hemzsegnek a vámpírvadászok, menekülni kényszerünek, így New Orleansban kötnek ki. Míg Stefan mámorosan élvezi az új létformájával járó hatalmat és képességeket, Damon tovább gyászolja Katherine-t, a gyönyörű vámpírnőt, aki átváltoztatta őket.

New Orleans azonban új örömöket és veszélyeket rejteget. Stefan beleszeret egy halandó nőbe, mely a végsőkig próbára teszi akaraterejét. Damont elrabolja egy gonosz, szadista cirkuszigazgató. Öccsének eltökélt szándéka, hogy megmentse, de lehet, hogy ez által fel kell áldoznia bimbózó kapcsolatát, sőt, még többet…


3. Sóvárgás

Miután New Orleansben elárulja az öccsét, Damont, Stefan Manhattanben kezd új életet. Megfogadja, hogy soha többé nem fog egyetlen halandónak sem ártani; az utcákat járja, próbál felszívódni a város forgatagában. És amikor már kezdi elhinni, hogy maga mögött hagyta a múltját, rá kell döbbennie, hogy a testvére elöl sosem menekülhet. Damonnak nagy tervei vannak a Salvatore-testvérekkel – akár tetszik ez Stefannak, akár nem! S ha a terv megvalósul, egész New York hever majd a lábaik előtt. Amikor tetteik az újságok címlapjára kerülnek, rájuk talál egy régi ellenség, akit csak a bosszúvágy éltet. E történet felfedi a népszerű televíziós sorozat titkát. Mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között? Hogyan alakult ki a Vámpírnaplók hősei közti szerelmi háromszög? Tarts velük a sötétlő múltba!



2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Azt nem lehet tudni, hogy a 4-5-6.rész mikor jön ki magyarul?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem tudod hogy ezeket hol lehetne letölteni? Mert nekem angolul is jó lenne!

      Törlés