2015. november 26., csütörtök

Nalini Singh: Egy világ - két faj - állandó küzdelem kiegészítő novellák

Beat of Temptation - A csábítás hangja (0,5)



Közeleg a karácsony, és a fiatal Tamsyn egyre kétségbeesettebb. Nate, a falka őrszeme különleges helyet foglal el a szívében, de lévén idősebb és tapasztaltabb, nem akarja még azelőtt kiszolgáltatni Tammyt párzási kötelék szenvedélyességének, vadságának, a bennük élő leopárdok ősi ösztöneinek, mielőtt igazán élhetett volna. Ezzel csak az a baj, hogy Tamsyn pontosan tudja, mit akar, és hogy hogyan érheti el...

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!


Whisper of Sin - A bűn hangja (0,6)

San Fransisco lakóit egy erőszakos banda fenyegeti... egy banda, akiknek fogalmuk sincs, kik is uralják valójában a várost, és meddig hajlandók elmenni, hogy megvédjék. A DarkRiver falka leopárd alakváltói már régen kiharcolták maguknak a várost, mint kizárólagos területüket, és vad dühvel fognak harcolni, hogy megvédjék a lakosságot.
Emmett egyike a halálos leopárd őrszemeknek, és sosem félt harcba szállni azért, ami az övé - különösen most, hogy megismert egy emberlányt, Riát. 
Attól a perctől kezdve Emmett fejében mindössze egyetlen szó jár, a leopárdja megfeszülten csupán egyetlen dolgot ismételget: enyém. 
Birtokló, domináns, érzéki: Ria még sosem találkozott hozzá hasonlóval. A szexi leopárd alakváltó felhevíti az érzékeit, a csókjaitól elolvad, és az érintése függőséget okoz... 

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!

The Cannibal Princess - A kannibál hercegnő (1,5)

A Vonzódás és a Látomás című kötetek között játszódó rövid kis novella. 
Sascha és Lucas immár boldogan élnek együtt - és míg Tamsyn a párjával elutazik, ők vigyáznak a két kis ördögfiókájukra. Azonban Julian és Roman nem hajlandóak mese nélkül meglenni... 
Márpedig ha a DarkRiver alfa egyszer mesélni kezd...




The Magical Christmas Cat - Csábító simogatás (3,5)

Annie már kislányként is csak egyet kívánt magának: egy társat, aki olyannak szereti, amilyen.
Időközben felnőtt, és amikor találkozott a titokzatos alakváltóval, úgy tűnt, elérhetővé vált az álma. Tanárnő lett, és így ismerte meg a DarkRiver-leopárd Zach-et, aki egyik tanítványának a nagybátyja, és akitől gyorsabban vert a szíve. Azonban úgy gondolja, egy nap valószínűleg összetöri majd a szívét, de addig is minden másodpercet élvezni akar vele. Mialatt Zach bemutatja őt a falkának, sőt, még a lány elfogult anyjával szemben is felfegyverzi magát, Annie nem is sejti, hogy a férfi már az első pillanattól kezdve kiválasztotta őt párjának. A nő szenved a szülei közönyös kapcsolatától, és ez megnehezíti Zach helyzetét, hogy meggyőzze őt az érzéseiről, és hogy a párjává tegye. Vajon sikerülni fog minden akadályt legyőzniük?

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!

Gift for Kit - Ajándék Kitnek (5,5)

Egy rövidke ingyenes novella, mely a Szabadulás és a Megperzselve kötetek között jelent meg. 


4 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a fordítást! Mennyei manna :D

    VálaszTörlés
  2. Szia! nem tudom hogy csak én vagyok béna vagy másnak se jönn be. De sajnos az első könyven kívül a többit nem tudom letolteni. Lennél olyan kedves hogy elkuldod emailban. A "kessietaylors@gmail.com"ra. Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Szia en nem tudom letolteni az elso konyvet el tudnad nekem kuldeni
    Elore is nagyon koszonom!
    E-mail:nanukocska@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Nekem lejött , nagyon köszönöm .

    VálaszTörlés